Konica Minolta AccurioPress C14000 serisi "Red Dot Award 2021" kazandı

| 30 Nisan 2021

Dünya çapında tanınan bir tasarım ödülü, Konica Minolta AccurioPress C14000 Serisi üretim preslerininin oldu. Teknoloji lideri, rekor sayıda katılımın içinden "Red Dot Award: Product Design 2021" ödülünü kazandı.


Ekim 2019'da başarıyla tanıtılan ödüllü baskı makineleri - AccurioPress C12000'i de içeren - Konica Minolta’nın müşterilerinin sektöre ve endüstriye göre dönüşümünü destekleme misyonunu destekliyor, potansiyel zorlukları öngörüyor ve birlikte çözümler üretiyor.

Red-Dot-Design-Award-Product-Design-2021-Logo_PD2021_RD-(1).png
Uluslararası bir jüri, altı ay önce  Japan Institute of Design Promotion tarafından "2020 İyi Tasarım Ödülü" nde de tanınan AccurioPress C14000 Serisinin "olağanüstü" tasarımına dikkat çekti. AccurioPress C14000, A4 olarak dakikada 140 sayfa (PPM) yazdırır ve Konica Minolta'nın diğer toner bazlı makinelerinden %40 daha hızlıdır. AccurioPress, aynı yüksek baskı kalitesini ve benzer şekilde dakikada 120 sayfa gibi hızlı bir hız sağlar.

Red Dot'un Kurucusu ve CEO'su Profesör Dr Peter Zec, "Tasarım yarışmamızın 60 yıllık tarihinde daha önce hiç bu kadar çok şirket ve tasarım stüdyosu bu yılki uluslararası jürimizin profesyonel değerlendirmesiyle karşı karşıya kalmamıştı" dedi. “60 ülkeden ürünler bize ulaştı ve tasarım kalitesi ve yenilik derecesi birkaç gün süren bir süreçte değerlendirildi. Konica Minolta'nın bu güçlü alanda kendi yerini almış olması, ürünlerinin mükemmel kalitesinden gösteriyor. Uluslararası jüri, sadece olağanüstü bir tasarıma sahip ürünlere bu aranan kalite mührünü veriyor. "
 

Konica-Minolta_Olaf-Lorenz_2-(1).jpg
"Bu aranan küresel tasarım ödülünü kazanmış olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Kaliteyi, güvenilirliği ve üretkenliği artıran otomasyon teknolojisini dahil ederken, sadece baskı dönüşümünde değil, aynı zamanda ürün tasarımında yeni standartlar belirlemede de nasıl bir lider olduğumuzun bir başka göstergesi. Daha yüksek baskı kalitesi, baskı hızı, daha az manuel müdahale ve daha fazla kullanım kolaylığı, müşterilerimizin maliyetleri düşürmelerini ve daha fazla iş fırsatı oluşturmalarını sağlamak için verimliliklerini ve yeteneklerini de geliştirir. Dünya çapında yerel olarak sunulan özel küresel destekle, bir ortaklık yaklaşımı içinde müşterilerimizle yakın bir şekilde çalışıyoruz ve baskı olanaklarını yeniden düşünmelerine yardımcı olmaya devam ediyoruz." 

Olaf Lorenz; Genel Müdür, Dijital Dönüşüm Bölümü, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH


Konica Minolta Business Solutions Europe Hakkında
Merkezi Langenhagen, Almanya'da bulunan Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, tamamen Konica Minolta Inc., Tokyo, Japonya'nın bir yan kuruluşudur. Konica Minolta, müşterilerinin dijital çağı desteklemesini sağlar: Eşsiz görüntüleme uzmanlığı ve veri işleme yetenekleriyle Konica Minolta, müşterileri için ilgili çözümler üretir ve toplumun karşılaştığı sorunları çözer. Kapsamlı bir BT hizmetleri sağlayıcısı olarak Konica Minolta, iş akış otomasyonu ile iş süreçlerini optimize etmek için danışmanlık ve hizmetler sunar. Şirket ayrıca müşterilerine BT altyapısı ve BT güvenliği alanında ve bulut ortamlarında çözümler ve hizmetler sunmaktadır. Ofis baskı çözümleri ile ilgili olarak, "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment", Konica Minolta'nın "baskı dönüşümünde dünya çapında bir lider olarak tanındığını" belirtti. Profesyonel baskı pazarı için güçlü bir ortak olarak Konica Minolta, iş danışmanlığı, en son teknoloji ve yazılımlar sunar ve Avrupa'da on yıldan fazla bir süredir üretim baskısı pazar lideri olarak kendini kanıtlamıştır (InfoSource). Londra'daki İş İnovasyon Merkezi ve Avrupa'daki dört Ar-Ge laboratuvarı, Konica Minolta'nın hem müşterileriyle hem de akademik, endüstriyel ve girişimci ortaklarıyla işbirliği yaparak inovasyonu öne çıkarmasını sağlıyor. Cihazlarını mükemmel şekilde tamamlayan yenilikçi hizmet yaklaşımı nedeniyle Konica Minolta, Keypoint Intelligence tarafından prestijli "Buyers Lab PaceSetter Serviceability and Support 2020/2021 Ödülü" ne layık görüldü. Konica Minolta Business Solutions Europe, Avrupa, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika'da 80'den fazla ülkede yan kuruluşlar ve distribütörler tarafından temsil edilmektedir. Yaklaşık 10.000 çalışanıyla (Nisan 2020 itibariyle) Konica Minolta Europe, 2019/2020 mali yılında 2,34 milyarın üzerinde net satış elde etti.
Daha fazla bilgi için lütfen http://newsroom.konicaminolta.eu/ adresini ziyaret edin ve Konica Minolta'yı Facebook, YouTube ve Twitter'da @KonicaMinoltaEU'da takip edin.
Terimler ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markaları olabilir ve işbu belge ile kabul edilmektedir.