Konica Minolta AccurioPress C7100 serisi satışa çıktı

| 16 Haziran 2021

Konica Minolta, daha karlı iş fırsatları yaratmak için yenilikçi teknolojilerle donatılmış dijital renkli baskı makineleri olan AccurioPress C7100 serisini tanıttı.


Akıllı otomasyon ve gelişmiş sonlandırmadan kusursuz kaliteye, gelişmiş yeteneklere ve olağanüstü dayanıklılığa kadar müşteriler, daha akıllı çalışan bir baskı makinesi aracılığıyla işlerini büyütme gücüne sahiptir.

Son derece başarılı AccurioPress C6100 Serisini geride bırakan yeni AccurioPress C7100 modeli, 90 ppm'de AccurioPress C7090 ile dakikada 100 sayfa (ppm) hızında çalışır. Performansı optimize etmeye, yeni ve gelişmiş baskı ürünleri sunmaya ve tüm işi büyütmeye odaklanan AccurioPress C7100 serisi, başarıya güç veren yenilikçi teknolojilerle daha fazla müşteriye hizmet eder ve daha fazla işi tamamlar.

 

Kusursuz Kalite

Konica Minolta'nın en yeni Simitri V toneri çevre dostudur ve performans için formüle edilmiştir. Hızlı eritme, enerji açısından verimli ve az bakım gerektirir, 400 g/m2'ye kadar daha geniş bir ortam yelpazesinde üstün kalite üretir. 3.600 dpi eşdeğeri x 2.400 dpi çıktı çözünürlüğü ile birleştirildiğinde, en uzun baskı işlemlerinde bile olağanüstü sonuçlar elde edilir.
 

Gelişmiş Yetenekler

900 mm'ye kadar otomatik dubleks afişler ve kabartmalı ve dokulu medyayı işleme esnekliği ile makinelerin kullanımı o kadar basittir ki, en karmaşık projeler tek bir operatör tarafından yürütülebilir.
 

Akıllı Otomasyon

İsteğe bağlı Akıllı Medya Sensörü IM-101, kullanılan hassas stoğu anında algılayarak üretim süresini önemli ölçüde azaltır. Aynı zamanda, isteğe bağlı IQ-501 Akıllı Kaliteli Bakım Birimi, her baskıda gerçek zamanlı olarak mükemmel tutarlı renk kalitesi ve önden arkaya kayıt sağlar. Çalışmanın ortasında herhangi bir yeniden kalibrasyon veya denetim olmadan, kullanıcılar artık gerçek zamanlı değişken veri yazdırma (VDP) denetimi ile IQ-501'den gelen tarama verileriyle doğrudan karşılaştırılabilir görüntü verilerini yazdırmanın avantajlarından yararlanır. Gerçek zamanlı renk ve kayıt ayarı ile metin ve resimlerdeki değişiklikler için denetlenebilir.
 

Gelişmiş bitirme

AccurioPress portföyünün tamamında olduğu gibi, kitapçık oluşturma, zımbalama, mükemmel ciltleme ve tel ciltlemenin yanı sıra çok çeşitli sonlandırma ve diğer işlevler de sunulmaktadır. Konica Minolta'nın C14000 yüksek hacimli üretim yazıcısıyla başarıyla tanıtılan dünyanın ilk Kesim, Kırım, Perforaj ve Pilyaj Ünitesi olan TU-510, AccurioPress C7100 Serisi için mevcuttur. TU-510, uzun sayfalar, kitapçıklar, doğrudan posta ve özel kartvizit kesme seçenekleri için tam sayfa sonlandırma desteği sağlayan dört kenarlı bir kırpıcı ve kırıştırıcıdır.
 

Olağanüstü Dayanıklılık

Güvenilirlik karlılığı artırır. Motora entegre edilen yeni teknolojiler arasında daha dayanıklı bir yağlanmış tambur, otomatik temizlemeli çift korona telleri, optimize edilmiş bir kağıt taşıma çözümü ve gelişmiş kağıt uyumluluğu ve besleme doğruluğu için çift dönüşlü kayıt sistemi yer alıyor.

AccurioPress C7100 Serisi, müşterilerin çevikliği yeniden düşündüğü ve müşteri gereksinimlerini mükemmel şekilde karşılamak için EFI, CREO ve Konica Minolta'nın kendi tekliflerinden farklı kontrolör ön uçları seçeneği sunduğu, son derece duyarlı bir baskı odası ortamını desteklemek için tasarlanmıştır.

 

Müşterilerin işletmeleri genişletmelerine ve düzene koymalarına yardımcı olmak

“AccurioPress C7100 Serisinin piyasaya sürülmesi, son derece başarılı C6100 Serimizin evrimidir ve portföy tekliflerimizi genişletmeye devam ederken gerçekten önemli bir başka adımı temsil eder. Yeni modeller güçlü bir izlenim bırakıyor ve birçok basit verimli yeteneğe sahip. Müşterilerin işlerini genişletmelerine ve düzenlemelerine yardımcı olurlar.” Karl Friedrich Edenhuizen, Ürün Müdürü, Konica Minolta Business Solutions Europe


“Değişmeyen tek şeyin değişim olduğu bir dünyada grafiksel iletişimi yeniden düşünmelerine yardımcı olmak için müşterilerimizle bir ortaklık yaklaşımı içinde çalışıyoruz. Konica Minolta'nın misyonu, müşterilerinin şirketlerinin sektöre ve endüstriye göre dönüşümünü desteklemek, olası zorlukları öngörmek ve birlikte çözümler üretmek. Üretkenliğii yeniden düşünmelerine yardımcı oluyoruz.” Edoardo Cotichini, Kıdemli Yönetici Profesyonel Baskı, Konica Minolta Business Solutions Europe
 

Daha fazlasını öğrenmek için lütfen ürün videosuna bakın.


Konica Minolta Business Solutions Europe Hakkında
Merkezi Langenhagen, Almanya'da bulunan Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, tamamen Konica Minolta Inc., Tokyo, Japonya'nın bir yan kuruluşudur. Konica Minolta, müşterilerinin dijital çağı desteklemesini sağlar: Eşsiz görüntüleme uzmanlığı ve veri işleme yetenekleriyle Konica Minolta, müşterileri için ilgili çözümler üretir ve toplumun karşılaştığı sorunları çözer. Kapsamlı bir BT hizmetleri sağlayıcısı olarak Konica Minolta, iş akış otomasyonu ile iş süreçlerini optimize etmek için danışmanlık ve hizmetler sunar. Şirket ayrıca müşterilerine BT altyapısı ve BT güvenliği alanında ve bulut ortamlarında çözümler ve hizmetler sunmaktadır. Ofis baskı çözümleri ile ilgili olarak, "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment", Konica Minolta'nın "baskı dönüşümünde dünya çapında bir lider olarak tanındığını" belirtti. Profesyonel baskı pazarı için güçlü bir ortak olarak Konica Minolta, iş danışmanlığı, en son teknoloji ve yazılımlar sunar ve Avrupa'da on yıldan fazla bir süredir üretim baskısı pazar lideri olarak kendini kanıtlamıştır (InfoSource). Londra'daki İş İnovasyon Merkezi ve Avrupa'daki dört Ar-Ge laboratuvarı, Konica Minolta'nın hem müşterileriyle hem de akademik, endüstriyel ve girişimci ortaklarıyla işbirliği yaparak inovasyonu öne çıkarmasını sağlıyor. Cihazlarını mükemmel şekilde tamamlayan yenilikçi hizmet yaklaşımı nedeniyle Konica Minolta, Keypoint Intelligence tarafından prestijli "Buyers Lab PaceSetter Serviceability and Support 2020/2021 Ödülü" ne layık görüldü. Konica Minolta Business Solutions Europe, Avrupa, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika'da 80'den fazla ülkede yan kuruluşlar ve distribütörler tarafından temsil edilmektedir. Yaklaşık 10.000 çalışanıyla (Nisan 2020 itibariyle) Konica Minolta Europe, 2019/2020 mali yılında 2,34 milyarın üzerinde net satış elde etti.
Daha fazla bilgi için lütfen http://newsroom.konicaminolta.eu/ adresini ziyaret edin ve Konica Minolta'yı Facebook, YouTube ve Twitter'da @KonicaMinoltaEU'da takip edin.
Terimler ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markaları olabilir ve işbu belge ile kabul edilmektedir.