Konica Minolta, Microsoft Global Yönetilen İş Ortağı statüsünü duyurdu

| 24 Mart 2021

Konica Minolta, Microsoft Global Yönetilen İş Ortağı statüsünü duyurdu. İki şirketin birleşik yetenekleri, Konica Minolta’nın müşterileri için dijital iş yeri dönüşümünü hızlandırıyor.


İki şirketin birleşik yetenekleri, Konica Minolta’nın müşterileri için dijital iş yeri dönüşümünü hızlandırıyor.

Konica Minolta, Global Yönetilen İş Ortağı olarak yeni statüsünü açıkladı. Merkezi Tokyo'da bulunan Konica Minolta, 50 ülkede Grup şirketlerine ve yaklaşık 44.000 kişilik bir personele sahiptir. Microsoft Global Yönetilen İş Ortağı unvanı, Konica Minolta'nın ortaklaşa geliştirilen, sektöre özgü çözümler ve hizmetler yoluyla küresel stratejik yönüne daha fazla odaklanma hedefini pekiştiriyor ve hizmet verdiği ülkelerdeki, çoğunlukta küçük ve orta ölçekli işletmelerde, dijital iş yeri için BT bulut hizmetleri ve çözümleri sunuyor.


Konica Minolta, son yıllarda hem organik büyüme hem de stratejik satın almalar yoluyla bir BT uzmanı olarak istikrarlı bir şekilde büyümüştür. Şirketin birleşme ve satın almalarındaki temel hedefleri arasında, Microsoft çözümlerinin gücünden yararlanarak işini genişletmek yer alıyor.

"Microsoft, bizim için müttefik olarak giderek daha önemli hale geldi. Amaç her zaman her iki dünyanın en iyilerini bir araya getirmek olmuştur. Önde gelen uzmanlığı, işimizden edindiğimiz bilgileri - yıllardır yaptığımız baskı alanındaki kökleriyle - Microsoft teknolojisiyle birleştirerek pazara getirmek istiyoruz. Bu ortaklık, uzun süredir devam eden ilişkimizin gerçek bir kanıtıdır ve tüm dünyadaki müşterilerimiz için birleşmiş ekiplerimizin olağanüstü çalışmasının kanıtıdır."
Hajime Takei, Üst Düzey Yönetici ve Dijital İşyeri İşletme Merkezi Bölüm Başkanı, Konica Minolta, Inc.

BT'deki büyümelerine eşlik etmek ve müşterileri için dijital dönüşüm fırsatlarını ortaya çıkarmak için Konica Minolta ile küresel düzeyde ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Microsoft Cloud, Konica Minolta'nın dijital iş yeri için farklılaştırılmış çözümler geliştirmesini desteklemek için endüstri lideri hizmetler ve ürünler sunmak üzere benzersiz bir şekilde konumlandırılmıştır.
Casey McGee, Başkan Yardımcısı, ISV Satışları, Microsoft

Konica Minolta, 2014 yılında bilgi yönetimine girdiği pazara girişinin bir parçası olarak müşterilerine Microsoft SharePoint çözümleri sunmaya başladı. Şirket daha sonra Microsoft Dynamics 365 ve Microsoft 365 (eski adıyla Office 365) ile Microsoft Azure özel geliştirmeye dayalı çözümler ekledi. Şirket önce Avrupa ve Kuzey Amerika pazarlarına odaklandı; Global Yönetilen Ortak olarak yeni statüsü ile Konica Minolta, kısa süre önce Asya-Pasifik bölgesini ekledi. Bugün, dünya çapında 300'den fazla sertifikalı Konica Minolta çalışanı, müşterilerin işlerini dönüştürmeye yardımcı olacak çözümleri benimsemesine ve kullanmasına yardımcı oluyor.

Microsoft tabanlı uygulamalar, KOBİ'lerin tipik olarak kullandığı altyapıya ideal şekilde uyar. Konica Minolta’nın uzmanlığı ve derin müşteri anlayışı, Microsoft'un akıllı hizmetleriyle birleştiğinde, özellikle KOBİ'ler için önemli bir fayda sağlar. Buna ek olarak, Konica Minolta, KOBİ sektöründeki çok çeşitli müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için Microsoft bulut hizmetlerine dayalı çeşitli kendi uygulamalarını, çözümlerini ve hizmetlerini geliştirmiştir.

Konica Minolta’dan Hajime Takei, "Microsoft ile ittifak, işletmeler için esnek bir şekilde çözümler oluşturmak için temel yetkinliklerimizi ve güvenilir müşteri ilişkilerimizi en güvenli ve ölçeklenebilir bulut teknolojisiyle birleştirmemizi sağlıyor" dedi. “Onların uygulamalarını kullanarak, müşterilerimize daha önce yalnızca büyük işletmelerin kullanabildiği KOBİ sistemleri ve işlevlerini sunabiliyoruz. Bu küresel işbirliği sayesinde müşterilerimize yeniliği hızlandırmak ve nihayetinde başarıya ulaşmak için daha fazla fırsat sunabileceğiz. "

Günümüzde, bireysel olarak oluşturulmuş hizmetler, dijital olarak yönetilen içerik ve dijital olarak süreçler alanında çok çeşitli işlevleri kapsamaktadır. Örnek olarak, otomobil bayileri için hedef grup odaklı çözümler "Otomotiv CRM", emlakçılar için "for.RealEstate" ve sosyal ve resmi müşteriler için "for.CARE" verilebilir. Bu kişiye özel çözümler, mevcut sistemlerle sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir. Microsoft, ITS İş Geliştirme Müdürü Jaromir Sponar, "Microsoft teknolojilerini kullanan müşterilerimizin% 90'ından fazlasıyla, Microsoft tabanlı uygulamalarımızın genellikle küçük ve orta ölçekli müşterilerimizde bulunan altyapıya ideal bir şekilde uymasını sağlayabiliriz" dedi. MVP, Konica Minolta Business Solutions Europe.
 

Konica Minolta Business Solutions Europe Hakkında
Merkezi Langenhagen, Almanya'da bulunan Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, tamamen Konica Minolta Inc., Tokyo, Japonya'nın bir yan kuruluşudur. Konica Minolta, müşterilerinin dijital çağı desteklemesini sağlar: Eşsiz görüntüleme uzmanlığı ve veri işleme yetenekleriyle Konica Minolta, müşterileri için ilgili çözümler üretir ve toplumun karşılaştığı sorunları çözer. Kapsamlı bir BT hizmetleri sağlayıcısı olarak Konica Minolta, iş akış otomasyonu ile iş süreçlerini optimize etmek için danışmanlık ve hizmetler sunar. Şirket ayrıca müşterilerine BT altyapısı ve BT güvenliği alanında ve bulut ortamlarında çözümler ve hizmetler sunmaktadır. Ofis baskı çözümleri ile ilgili olarak, "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment", Konica Minolta'nın "baskı dönüşümünde dünya çapında bir lider olarak tanındığını" belirtti. Profesyonel baskı pazarı için güçlü bir ortak olarak Konica Minolta, iş danışmanlığı, en son teknoloji ve yazılımlar sunar ve Avrupa'da on yıldan fazla bir süredir üretim baskısı pazar lideri olarak kendini kanıtlamıştır (InfoSource). Londra'daki İş İnovasyon Merkezi ve Avrupa'daki dört Ar-Ge laboratuvarı, Konica Minolta'nın hem müşterileriyle hem de akademik, endüstriyel ve girişimci ortaklarıyla işbirliği yaparak inovasyonu öne çıkarmasını sağlıyor. Cihazlarını mükemmel şekilde tamamlayan yenilikçi hizmet yaklaşımı nedeniyle Konica Minolta, Keypoint Intelligence tarafından prestijli "Buyers Lab PaceSetter Serviceability and Support 2020/2021 Ödülü" ne layık görüldü. Konica Minolta Business Solutions Europe, Avrupa, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika'da 80'den fazla ülkede yan kuruluşlar ve distribütörler tarafından temsil edilmektedir. Yaklaşık 10.000 çalışanıyla (Nisan 2020 itibariyle) Konica Minolta Europe, 2019/2020 mali yılında 2,34 milyarın üzerinde net satış elde etti.
Daha fazla bilgi için lütfen http://newsroom.konicaminolta.eu/ adresini ziyaret edin ve Konica Minolta'yı Facebook, YouTube ve Twitter'da @KonicaMinoltaEU'da takip edin.
Terimler ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markaları olabilir ve işbu belge ile kabul edilmektedir.