Konica Minolta'nın MX6 serisi ve Mobotix 7 platformu yeniden SYSS sertifikalı

| 28 Temmuz 2021

Mümkün olan en iyi siber güvenlik!

Üreticiden bağımsız SySS GmbH, MOBOTIX 7 akıllı video platformunun ve MOBOTIX Mx6 güvenlik kameralarının güvenliğini test etmiş ve onaylamıştır. Sonuç olarak, Almanya'nın önde gelen penetrasyon testleri enstitüsü, Konica Minolta'nın MOBOTIX ürün serisinin mümkün olan en iyi siber güvenliğini onayladı.


Testler sırasında donanım ve yazılım bileşenleri çeşitli senaryolarda simüle edilmiş hacker saldırılarına maruz bırakılır. Bunlar, son zamanlarda dünya çapında veri dinlemeye ve veri hırsızlığına yol açan mevcut siber saldırılara denk olarak düşünülebilir. SySS GmbH'nin test uzmanları, BT sistemlerine yönelik son saldırı yöntemlerine aşinadır ve dijital altyapılara izinsiz girişin nasıl önleneceğini araştırır. Bu özel teknik bilgi ile SySS GmbH, BT ortamlarını test ederek zayıflıklar ve güvenlik açıklarını arar.

“Her ikisi de Konica Minolta video çözüm hizmetleri portföyünün bir parçası olan MOBOTIX 7 platformu ve Mx6 kamera serisi için SySS sertifikasının yenilenmesi, güvenlik açısından yüksek standartlarımızı karşılıyor. Müşterilerimize yalnızca mümkün olan en iyi korumayı sağlayan video çözüm hizmetleri sunuyoruz - yalnızca insanlar, tesisler, mallar, araziler veya binalar için değil, aynı zamanda kayıtlarımızın topladığı veriler için de.” Shintaro Inoue, Video Çözümleri Hizmetleri Başkanı, Konica Minolta Business Solutions Europe

Konica Minolta'nın video çözümü hizmetleriyle müşteriler, siber saldırılara karşı korunmaya devam edeceklerinden emin olabilirler. MOBOTIX 7 platformu ve Mx6 kamera serisi, IoT kamera uygulamalarında pazar lideri sistemler arasındadır. Sağlamlıkları, dayanıklılıkları ve enerji verimli çözümleri için dünya çapında takdir edilmektedir. Merkezi olmayan yaklaşıma rağmen sistem ONVIF ve H.264 uyumludur.


Konica Minolta Business Solutions Europe Hakkında
Merkezi Langenhagen, Almanya'da bulunan Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, tamamen Konica Minolta Inc., Tokyo, Japonya'nın bir yan kuruluşudur. Konica Minolta, müşterilerinin dijital çağı desteklemesini sağlar: Eşsiz görüntüleme uzmanlığı ve veri işleme yetenekleriyle Konica Minolta, müşterileri için ilgili çözümler üretir ve toplumun karşılaştığı sorunları çözer. Kapsamlı bir BT hizmetleri sağlayıcısı olarak Konica Minolta, iş akış otomasyonu ile iş süreçlerini optimize etmek için danışmanlık ve hizmetler sunar. Şirket ayrıca müşterilerine BT altyapısı ve BT güvenliği alanında ve bulut ortamlarında çözümler ve hizmetler sunmaktadır. Ofis baskı çözümleri ile ilgili olarak, "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment", Konica Minolta'nın "baskı dönüşümünde dünya çapında bir lider olarak tanındığını" belirtti. Profesyonel baskı pazarı için güçlü bir ortak olarak Konica Minolta, iş danışmanlığı, en son teknoloji ve yazılımlar sunar ve Avrupa'da on yıldan fazla bir süredir üretim baskısı pazar lideri olarak kendini kanıtlamıştır (InfoSource). Londra'daki İş İnovasyon Merkezi ve Avrupa'daki dört Ar-Ge laboratuvarı, Konica Minolta'nın hem müşterileriyle hem de akademik, endüstriyel ve girişimci ortaklarıyla işbirliği yaparak inovasyonu öne çıkarmasını sağlıyor. Cihazlarını mükemmel şekilde tamamlayan yenilikçi hizmet yaklaşımı nedeniyle Konica Minolta, Keypoint Intelligence tarafından prestijli "Buyers Lab PaceSetter Serviceability and Support 2020/2021 Ödülü" ne layık görüldü. Konica Minolta Business Solutions Europe, Avrupa, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika'da 80'den fazla ülkede yan kuruluşlar ve distribütörler tarafından temsil edilmektedir. Yaklaşık 10.000 çalışanıyla (Nisan 2020 itibariyle) Konica Minolta Europe, 2019/2020 mali yılında 2,34 milyarın üzerinde net satış elde etti.
Daha fazla bilgi için lütfen http://newsroom.konicaminolta.eu/ adresini ziyaret edin ve Konica Minolta'yı Facebook, YouTube ve Twitter'da @KonicaMinoltaEU'da takip edin.
Terimler ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markaları olabilir ve işbu belge ile kabul edilmektedir.