Konica Minolta 'virtual.drupa'da en son yeniliklerini sergileyecek

| 1 Mart 2021

Konica Minolta 'virtual.drupa'da en son yeniliklerini sergileyecek

Konica Minolta, 20-23 Nisan 2021 tarihleri arasında Messe Düsseldorf tarafından düzenlenen 'virtual.drupa' dijital etkinliğinde en son yeniliklerini sergileyecek ve bir dizi web oturumuna katılacak. Teknoloji lideri, tabaka beslemeli toner teknolojileri, etiketleme ve ambalajlama, B2 alanlarında pazar öngörülerini paylaşacak.


Konica Minolta'nın çevrimiçi sergideki rolünün merkezinde hızla değişen dünyada güçlü ortaklıklar kurmak yer alıyor.
 
Virtual.drupa, sohbet ve görüntülü toplantılar aracılığıyla "eşleştirme" fırsatları sunacak. Ayrıca beş farklı drupa etkin noktasından oluşan geleceğin konuları ve eğilimleri hakkında ana temalar, sunumlar, tartışma turları ve canlı oturumlar aracılığıyla çevrimiçi bilgi aktarımı için platform sağlayacak günlük bir konferans programı olacak.

"Virtual.drupa, baskı endüstrisine olan bağlılığımızı yeniden teyit etmemiz için önemli bir platform sağlayacak. Bir küresel teknoloji lideri olarak müşterilerimizin olasılıklarını birlikte yeniden düşünmelerine yardımcı olmaya kararlıyız" Olaf Lorenz, Konica Minolta Avrupa Uluslararası Pazarlama Bölümü Genel Müdürü
 

Konica Minolta Business Solutions Europe Hakkında
Merkezi Langenhagen, Almanya'da bulunan Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, tamamen Konica Minolta Inc., Tokyo, Japonya'nın bir yan kuruluşudur. Konica Minolta, müşterilerinin dijital çağı desteklemesini sağlar: Eşsiz görüntüleme uzmanlığı ve veri işleme yetenekleriyle Konica Minolta, müşterileri için ilgili çözümler üretir ve toplumun karşılaştığı sorunları çözer. Kapsamlı bir BT hizmetleri sağlayıcısı olarak Konica Minolta, iş akış otomasyonu ile iş süreçlerini optimize etmek için danışmanlık ve hizmetler sunar. Şirket ayrıca müşterilerine BT altyapısı ve BT güvenliği alanında ve bulut ortamlarında çözümler ve hizmetler sunmaktadır. Ofis baskı çözümleri ile ilgili olarak, "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment", Konica Minolta'nın "baskı dönüşümünde dünya çapında bir lider olarak tanındığını" belirtti. Profesyonel baskı pazarı için güçlü bir ortak olarak Konica Minolta, iş danışmanlığı, en son teknoloji ve yazılımlar sunar ve Avrupa'da on yıldan fazla bir süredir üretim baskısı pazar lideri olarak kendini kanıtlamıştır (InfoSource). Londra'daki İş İnovasyon Merkezi ve Avrupa'daki dört Ar-Ge laboratuvarı, Konica Minolta'nın hem müşterileriyle hem de akademik, endüstriyel ve girişimci ortaklarıyla işbirliği yaparak inovasyonu öne çıkarmasını sağlıyor. Cihazlarını mükemmel şekilde tamamlayan yenilikçi hizmet yaklaşımı nedeniyle Konica Minolta, Keypoint Intelligence tarafından prestijli "Buyers Lab PaceSetter Serviceability and Support 2020/2021 Ödülü" ne layık görüldü. Konica Minolta Business Solutions Europe, Avrupa, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika'da 80'den fazla ülkede yan kuruluşlar ve distribütörler tarafından temsil edilmektedir. Yaklaşık 10.000 çalışanıyla (Nisan 2020 itibariyle) Konica Minolta Europe, 2019/2020 mali yılında 2,34 milyarın üzerinde net satış elde etti.
Daha fazla bilgi için lütfen http://newsroom.konicaminolta.eu/ adresini ziyaret edin ve Konica Minolta'yı Facebook, YouTube ve Twitter'da @KonicaMinoltaEU'da takip edin.
Terimler ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markaları olabilir ve işbu belge ile kabul edilmektedir.