NEWS ARTICLE

CHANGE SELECTION

Konica Minolta AccurioPress C2070 serisi Fogra Sertifikası aldı

AccurioPress C2070 serisine FograCert Onaylama Baskı Sistemi (VPS) Sertifikası ödülü

Görüntü kalitesi ve tutarlılık konusunda çıtayı yükselten yüksek hızlı renkli dijital  sistem AccurioPress C2070, Alman merkezli Fogra Araştırma Enstitüsü tarafından bir dizi teste tabi tutulduktan sonra ödüle layık görüldü.

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Ürün Yöneticisi André Statkus ödüllerle ilgili olarak "Fogra sertifikası, AccurioPress C2070P sisteminde sahip olduğumuz olağanüstü özellikler ve verimlilik konusunda müşterilerimizden gelen geribildirimlerin bir yansıması oldu. Bu sertifika, Konica Minolta olarak üretkenlik, güvenilirlik ve baskı kalitemiz ile müşterilerimize daha fazla kalite güvencesi sunarak endüstri standartlarını en iyi biçimde karşıladığımızı gösteriyor" şeklinde açıklama yaptı.

FOGRA böylece AccurioPress C2070 serisinin 'bu programın test konfigürasyonlarındaki tüm kriterleri yerine getirdiğini' onaylamış oldu. İsteğe bağlı EFI Fiery, CREO veya diğer Konica Minolta kontrol cihazları artık sertifikalı.

Konica Minolta AccurioPress C2070P’nin, bir dizi konfigürasyonda ve baskı ortamında birçok farklı özelliği test edildi. Bunlar, PDF/X uyumluluğu, altlık renginin sağlanması, parlaklık ve flüoresan, renk doğruluğu, yeknesaklık, kalıcılık ve ışık haslığıydı. Testler ayrıca solma, uzun ve kısa vadeli tekrarlanabilirlik, baskının sürtünme direnci, kolorimetrik ton değeri transferi, ton değeri çoğaltma sınırları, görüntü kaydı ve çözümleme gücü ve kenar boşluğu bilgilerini de değerlendirdi.

Konica Minolta AccurioPrint C2070P, mükemmel renk ve kayıt dengesi ile birlikte olağanüstü baskı kalitesi sunuyor. Geliştirilmiş kalın kağıt desteği, 350 gsm'ye kadar kuşe ve tuale gibi çeşitli ortam türlerinin kullanılmasına olanak tanıyor. Buna ek olarak, boyutları 750 mm'ye kadar olan banner baskılar için yeni, yüksek kapasiteli çekmecesi, kitap kapakları ve üç katlı menüler gibi etkin banner baskılar sağlıyor. Zarfların yazdırma hızı, bizhub PRESS C1070'ten bu yana iki katına çıktı. Ayrıca iki sayfayı bir kerede taramayı önleyen algıkiti ile donatılan yeni renkli tek geçiş çift tarama özelliğine sahip tarayıcı 240 ipm'e kadar bir hızda çalışabiliyor.

Fogra Hakkında

Fogra Forschungsinstitut für Medientechnologien e.V.'nin amacı; (Medya Teknolojileri için Fogra Araştırma Enstitüsü), araştırma ve geliştirme alanlarında baskı mühendisliği ve geleceğe yönelik teknolojileri tanıtmak ve baskı endüstrisinin bu etkinliğin sonuçlarını kullanmasını sağlamaktır. Dernek; mühendis, kimyager ve fizikçileri de içeren yaklaşık 50 personeliyle kendi enstitüsünü devam ettiriyor.

Fogra’nın yaklaşık 800 üyesi var. Bunların yaklaşık üçte ikisini, baskıdan ciltçilere kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteren grafik sanatı işletmeleri kalanını ise tedarikçiler oluşturuyor.

Üyelerin üçte biri Almanya dışında yaşıyor. Çeşitli uzmanlık konularından sorumlu Teknik Komiteler, Fogra'nın merkezi bir parçasıdır. Bu komitelerdeki baskı profesyonelleri ve Fogra personelinden uzmanlar, ele alınacak endüstri sorunlarını tanımlıyor.

Konica Minolta Business Solutions Europe Hakkında
Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, merkezi Japonya’nın Tokyo şehrinde olan Konica Minolta Business Technologies Inc. şirketinin Avrupa Bölge Merkezi olarak Almanya’nın Langenhagen şehrinde faaliyet yürütmektedir.

Konica Minolta müşterilerine benzersiz görüntüleme uzmanlığı ve veri işleme kabiliyetleri ile dijital çağın üstünlüğünü sağlamakta ve uygun çözümler üretmektedir. Sosyal sorumluluklarının farkındalığı ile hareket eden Konica Minolta kapsamlı bir BT servisi sağlayıcısı olarak, iş süreçlerini iş akış otomasyonu ile optimize etmek için danışmanlık ve hizmetler sunmakta ve BT altyapısı ve BT güvenliği ile bulut ortamlarında çözümler uygulamaktadır.

Profesyonel ve endüstriyel baskı pazarında güçlü bir ortak olarak, işletme danışmanlığı, son teknoloji ürünü teknoloji ve yazılım hizmetleri sunan Konica Minolta 2016'da, dokuz yıl üst üste profesyonel baskı pazarının lideri olmuştur (InfoSource). Donanım portföyü, hafif ve orta üretim ile endüstriyel baskı makinelerini kapsamaktadır. Konica Minolta Pazarlama Hizmetleri, basılı ve dijital pazarlama arasında etkili ve verimli bir şekilde akıllı bağ kurabilen katma değerli hizmetler sunmaktadır. Sağlık sektöründe Konica Minolta, klinik iş akışlarının dijitalleşmesini sağlamakta ve geniş kapsamlı bir dizi ileri düzey tanı çözümleri sunmaktadır. Konica Minolta, Londra'daki İnovasyon Merkezi ve Avrupa'daki dört Ar-Ge laboratuarı vasıtasıyla, müşterilerinin yanı sıra akademik, endüstriyel ve girişimci ortaklarıyla da işbirliği yaparak, yenilikleri öne çıkarmaktadır.