NEWS ARTICLE

CHANGE SELECTION

Konica Minolta MOBOTIX AG markası ile ISAF Güvenlik Fuarı’nda

Konica Minolta akıllı IP kamera üreten Alman yazılım firması MOBOTIX AG markası ile 14-17 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’de düzenlenecek ISAF Güvenlik Fuarı’na katılıyor. Kendi donanımını ve yazılımlarını tamamen Almanya’da üreten MOBOTIX AG’nin ürünleri Türkiye distribütörü Konica Minolta’nın açacağı 70 metrekarelik stantta sergilenecek.

Yazılım konusundaki iddiasıyla öne çıkan MOBOTIX AG, Sektörde IP ve megapiksel teknolojisinin yanı sıra 360 derece yani hemisferik kameraların öncüsü olarak biliniyor. MOBOTIX AG’nin çözümleri üst düzey güvenlikler, perakende sektörü, endüstriyel tesisler ve okul güvenliği gibi birçok farklı alanda kullanılıyor.

Daha az kamera ile daha çok alanı analiz edip gözlem yapmaya imkan veren, akıllı opsiyonlarla üst düzey teknoloji kullanırken yazılımlar ve güncellemeler için lisanslama bedeli olmadan sistemi ekonomik hale getiren MOBOTIX AG; video yönetim yazılımı, access kontrol, otomasyon altyapısı dahil olmak üzere anahtar teslim çözümler sunuyor.

MOBOTIX AG kameraları, özellikle hareket analizinde yazılım konusunda üstün nitelikleri olması nedeniyle, çevre güvenlik çözümlerinde en çok tercih edilen marka konumunda. Toplu taşıma araçlarında, mağazalarda, sanayi tesislerinde, limanlarda ve antrepolarda kullanılan kameralar Türkiye genelinde çok sayıda tesiste üst düzey verimlilikle kullanılıyor. Kameralar ayrıca oynamaz parça tasarımı sayesinde sağlam bir yapıya sahip. Dayanıklılığı sayesinde endüstriyel tesislerde, petrokimya veya sülfürik asit üreten fabrikalar gibi zor şartlarda üretim yapan üretim tesislerinde herhangi bir ekstra koruma gereksinimine ihtiyaç olmadan kullanılabiliyor.

Konica Minolta ve MOBOTIX AG yetkilileri İFM’de 10. Salon D-01 no’lu stantta hazır bulunarak ziyaretçileri bilgilendirecek. Stantta termal görüntü, 360 derece görüntü, uzun menzilli plaka tanıma, kişi sayma, ısı haritaları oluşturma, ev otomasyon sistemleri gibi fark yaratan özelliklere sahip M16, M26, Q26, D26, S26, D16, V16, V26, P26, C26 ve I26 model yüksek çözünürlüklü kameralar tanıtılacak.

Ayrıca özel olarak kurulacak stantlara yerleştirilecek kameralar sıcak, soğuk ve yağışlı ortam gibi farklı hava koşullarına maruz bırakılacak. Bu demonstrasyonlar sayesinde ziyaretçiler, ürünlerin yazılım ve teknik özelliklerinin yanı sıra zor koşullara karşı dayanıklılığını da gözlemleyebilecek.

MOBOTİX AG’nin çoğunluk hissesini satın alarak yatırımlarına devam eden Konica Minolta 2016 yılından itibaren MOBOTIX AG’nin Türkiye’deki distribütörlüğünü yapıyor.