Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamız

 

1. KONICA MINOLTA AYDINLATMA METNİ 

Unvanı    : Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri A.Ş
Adresi    : Şerifali Mahallesi, Barbaros Caddesi, Hattat Sokak. No:19, 34775 Ümraniye / İstanbul
Telefonu    : (0216) 528 56 56
e-posta adresi    : info@konicaminolta.com.tr
Kayıtlı Elektronik Posta (KEP)    : konicaminolta@hs03.kep.tr

Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri A.Ş olarak, hizmetin yürütümü amacıyla 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sınırları ve kuralları içerisinde ilgili taraflarımızın verilerine sahip olmaktayız.
Özellikle kişisel verilerinizin güvenliğini göz önünde bulundurarak, özel hayatın gizliliği, temel hak ve özgürlüklerin korunması amacıyla 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği sizleri aydınlatmak istiyoruz.
Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri A.Ş olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami gayreti ve hassasiyeti göstermekteyiz. Mevzuat gereği veri sorumlusu sıfatıyla, hizmet ilişkimiz kapsamında edinilen her türlü özel ve genel kişisel veriler, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak aşağıda detayları belirtilen şekilde ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, üçüncü kişilere açıklanabilecek, devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve mevzuatta belirtilen diğer usul ve esaslara göre işlenecektir.

Kişisel verileri işlemeye ilişkin ilkelerimiz

Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri A.Ş olarak;
a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun işlemeyi,
b) Doğru ve güncelliği sağlama gayretinde olmayı,
c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenmeyi,
ç) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmayı,
d) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilmeyi ilke edindik.

Hangi Verilerinizi Topluyoruz? Verileri Toplama
Amacımız Nedir?

Kişisel veriler, kişisel olarak sizi tanımlayan veya doğrudan veya dolaylı olarak kimliğinizin belirlenmesinde kullanılabilecek her türlü bilgidir. Konica Minolta Turkey Hizmetlerini kullanımınız aracılığıyla veya Konica Minolta temsilcileriyle yaptığınız etkileşimler sırasında kişisel verilerinizi toplayabiliriz.
Sizden topladığımız kişisel veri kategorileri, bizimle olan etkileşiminizin niteliğine veya kullandığınız Konica Minolta Turkey Hizmetlerine bağlıdır, aşağıdakilerinden birini ya da birkaçını içerebilir:
Toplanan Kişisel Verileriniz;
Kimlik ve İletişim Verileri; Adınız, soyadınız, posta adresiniz, telefon numaranız, faks numaranız, e-posta adresiniz ve diğer benzer veriler ve tanımlayıcılar dahil olmak üzere kişisel ve/veya iş iletişim bilgilerinizi toplayabiliriz.
Ödeme Verileri; Kredi/bankamatik kartı numaraları, güvenlik kodu numaraları ve ilgili diğer faturalama bilgileri de dahil olmak üzere ödemelerin işlenmesi ve sahteciliğin önlenmesi için gerekli bilgileri toplarız.
Hesap Verileri; Konica Minolta Hizmetlerini nasıl satın aldığınız veya Konica Minolta Hizmetlerine nasıl kaydolduğunuz, işlem, faturalama ve destek geçmişiniz, kullandığınız Konica Minolta Hizmetleri ve oluşturduğunuz hesaba ilişkin diğer unsurlar hakkında bilgiler toplarız.
Konum Verileri; Konum tabanlı hizmetleri etkinleştirdiğinizde veya ürün kaydı sırasında ya da web sitemizle etkileşim kurarken konumla ilgili bilgileri sağlamayı seçtiğinizde konum belirleme verilerini toplayabiliriz.
Güvenlik Kimlik Bilgileri; Kullanıcı kimliklerini, parolalarını, parola ipuçlarını ve kimlik doğrulaması ve Konica Minolta hesaplarına erişim için gerekli benzer güvenlik bilgilerini toplarız.
Demografik Veriler; Ülke, cinsiyet, yaş, doğum tarihi, tercih edilen dil, genel ilgi alanı gibi belirli demografik verileri toplayabilir veya üçüncü taraflardan edinebiliriz.
Tercihler; Konica Minolta Hizmetleri ile ilişkili tercihleriniz ve ilgi alanlarınız ve bizden iletişimleri nasıl almak istediğiniz hakkında bilgi toplarız.
Sosyal Medya Verileri; Sosyal ağlarınızla bilgi paylaşmanıza ve çeşitli sosyal medya sitelerinde bizimle etkileşim kurmanıza olanak tanıyan sosyal medya özellikleri nedeniyle toplanan veriler.
Vücut Verileri ve Biyometrik Veriler; 3D Baskı teknolojimizle kişiselleştirilmiş nesneler oluşturmak için ürünlerimizi kullandığınızda bize boyunuz veya ağırlığınız ya da yürüyüş biçiminiz gibi vücudunuzla ilgili bilgileri sunabilirsiniz. Cihazdaki işlevleri yerine getirmek için izniniz doğrultusunda bazı ürünlerimiz, biyometrik bilgileri (parmak izi gibi) toplayabilir.
Diğer Benzersiz Tanımlama Bilgileri; Ürün seri numaraları, hizmet merkezlerimiz, yardım masası veya diğer müşteri destek kanalları ile çevrimiçi olarak, telefon veya posta aracılığıyla şahsen etkileşim kurduğunuzda sağladığınız bilgiler, müşteri anketlerine veya yarışmalarına verdiğiniz yanıtlar veya Konica Minolta Hizmetlerinin sunumunu kolaylaştırabilmemiz ve sorularınıza yanıt verebilmemiz için tarafımıza sağladığınız ek bilgiler, sizden topladığımız diğer benzersiz tanımlama bilgilerine örnek olarak verilebilir. Hızlı kredi başvurusunda bulunmanız durumunda maaş bilgisi, hükümet tarafından verilmiş kimlik numarası, banka/finansal hesap bilgileri ve kimlik doğrulaması amaçları doğrultusunda ve kredibiliteyi doğrulamak için gerekli olan diğer bilgiler (örneğin, kredi raporlama ajanslarından alınan bilgiler) dahil olmak üzere ek bilgiler sağlamanızı isteyebiliriz
Konica Minolta Servisi Veri Toplama; Konica Minolta uygulamaları gibi belirli Konica Minolta Servisleri işlevselliği ve özelleştirilmiş özellikleri etkinleştirmek için ek veri türleri toplayabilir, Konica Minolta servisi tarafından son müşteri ağında (uzaktan) bakım servisi icra ederken karşılaşabileceği tüm veriler buna dahildir.
Konica Minolta Hizmetlerini Kullanımınız Durumunda Otomatik Olarak Toplanan Bilgiler:
Ürün Kullanımı Verileri; Basılan sayfalar, baskı modu, kullanılan baskı malzemesi, mürekkep veya toner markası, basılan dosya türü (.pdf, .jpg vb.), baskı için kullanılan uygulama (Word, Excel, Adobe Photoshop vb.), dosya boyutu, zaman damgası ve diğer yazıcı sarf malzemelerinin kullanımı ve durumu gibi ürün kullanımı verilerini toplarız. Bir uygulama tarafından görüntülenebilecek hiçbir dosya içeriğini veya bilgiyi taramayız veya toplamayız.
Aygıt Verileri; Bilgisayarınız, yazıcınız ve/veya aygıtınız hakkında işletim sistemi, ürün yazılımı, IP bilgileri, log bilgileri, bellek miktarı, bölge, dil, zaman dilimi, model numarası, ilk başlangıç tarihi, aygıtın yaşı, aygıt üretim tarihi, tarayıcı sürümü, aygıt üreticisi, bağlantı noktası, garanti durumu, benzersiz aygıt tanımlayıcıları, reklam tanımlayıcıları, gibi bilgiler ve ürüne göre değişiklik gösteren ek teknik bilgiler toplayabiliriz. (Adres defteri verileri Konica Minolta tarafından saklanmaz)
Uygulama Verileri; Konica Minolta uygulamalarıyla ilgili konum, dil, yazılım sürümleri, veri paylaşımı tercihleri ve güncelleştirme ayrıntıları gibi bilgiler toplayabiliriz. Üçüncü tarafların teknolojilerini kullandığımız durumlarda üçüncü taraf ile Konica Minolta arasında veri paylaşımı yapılabilir ve uygulama düzeyinde uygun bir bildirim sağlanır.
Performans Verileri; Her aygıt donanımı bileşeni, yazılım, ürün yazılımı ve uygulamanın performansına dair bilgiler toplarız. Topladığımız verilere örnek olarak; bellek ve işlemci performansı, çevresel koşullar ve sistem arızaları, baskı etkinlikleri, özellikler ve "Mürekkep Az" gibi uyarılar, fotoğraf kartlarının kullanımı, faks, tarama, yerleşik web sunucusu ile ilgili bilgiler ve aygıta göre farklılık gösteren ek teknik bilgileri verilebilir.
Web Sitesi Tarama Verileri; Konica Minolta web sitelerine, uygulamalarına veya bizim adımıza bir başka şirket tarafından "desteklenen" web sitelerine ziyaretleriniz ve bu web sitelerinde veya uygulamalarda gerçekleştirdiğiniz işlemler hakkında, görüntülediğiniz ve etkileşim kurduğunuz içerik (tüm reklamlar dahil), geldiğiniz noktaya sizi yönlendiren web sitesinin adresi ve diğer tıklama dizisi davranışları (görüntülediğiniz sayfalar, tıkladığınız bağlantılar veya alışveriş sepetinize eklediğiniz ürünler gibi) da dahil olmak üzere bilgi toplarız. Bu bilgilerin bir kısmı çerezler, web işaretçileri, gömülü web bağlantıları ve benzer teknolojilerle toplanır. Daha fazla bilgi almak için bkz. Çerez Kullanımı.
Anonim veya Birleştirilmiş Veriler; Anketlere anonim cevaplar veya Konica Minolta Hizmetlerimizin nasıl kullanıldığı hakkında anonim veya birleştirilmiş bilgiler toplarız. İşlemlerimiz sırasında bazı durumlarda verilerinizin mevcut teknolojiyle kullanılması yoluyla kimliğinizin belirlenmesi olasılığını ortadan kaldırmak amacıyla bir kimliksizleştirme veya takma ad oluşturma süreci uygularız.
Üçüncü Taraf Kaynaklardan Alınan Bilgiler:
Veri Madencileri, sosyal medya ağları ve reklam ağları; Ticari olarak sunulan ad, adres, e-posta adresi, tercihler, ilgi alanları gibi veriler ve belirli demografik veriler. Örneğin, sosyal medya hesaplarında oturumlar açarak uygulamalarımıza eriştiğinizde (ör. Facebook veya diğer sosyal medya kimlik bilgilerinizi kullanarak uygulamalarımızda oturum açtığınızda) kişisel veriler toplanabilir. Aldığımız temel bilgiler, sosyal ağ hesabınızın gizlilik ayarlarına bağlı olabilir.
Konica Minolta İş Ortakları; Bir Konica Minolta iş ortağından Konica Minolta Hizmetlerini satın aldığınızda bu iş ortağından satın alımınız hakkında belirli bilgiler alabiliriz.
Konica Minolta Kurumsal Müşterileri; Belirli Konica Minolta Hizmetlerini kurumsal düzeyde sağlamak için iş iletişim verileriniz, işletmeniz veya kuruluşunuz dahilinde belirlenmiş bir birim tarafından Konica Minolta’ya sağlanabilir.
Veri doğruluğu ve size daha iyi kişiselleştirilmiş hizmetler, içerik, pazarlama ve reklamlar sunarak üstün bir müşteri deneyimi sağlamak amacıyla bazı durumlarda, yukarıda özetlenen farklı kaynaklardan topladığımız bilgileri doğrudan sizden aldığımız bilgilerle ilişkilendirir veya birleştiririz.
Gerekli olan durumlarda yolsuzlukla mücadele uyum programımızın bir parçası olarak ve yasal yükümlülüklerimiz doğrultusunda ticari iletişim verilerinizle ilgili durum tespiti denetimleri gerçekleştirmek için bilgi ediniriz.
Veri Sağlamamayı Seçerseniz:
Talep ettiğimiz kişisel verileri paylaşmak zorunda değilsiniz, ancak bilgileri paylaşmamayı tercih ederseniz bazı durumlarda Konica Minolta Hizmetlerini, belirli özelleştirilmiş özellikleri sağlayamayabiliriz veya sorularınıza etkili bir şekilde yanıt veremeyebiliriz, bu ve benzeri konularda iletişim yöntemleri ile taleplerinizi iletmenizi rica edeceğiz.
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 5 ve 6. Maddelerinde belirtilen veri işleme şartları doğrultusunda iş ilişkilerimiz kapsamında, tüm ilgili tarafların verilerini tabi olunan yasal mevzuatlar ve iş süreçlerimizin devamlılığı, hakkın tesisi, korunması, kullanılması, sözleşmesel yükümlülüklerimizi yerine getirmek, operasyonları yürütmek ve aşağıda belirtilen diğer amaçlar dahilinde verilerinizi toplamaktayız;
Müşteri Desteği ve Memnuniyeti Amacı ile; Kapsamlı müşteri desteği, ilginizi çekebilecek ürünler, hizmetler, abonelikler ve özellikler sağlamak, size sorunsuz bir müşteri deneyimi sunmak, size göre uyarlanmış bir deneyim sunmak, aldığınız Konica Minolta Hizmetlerini ve iletişimlerini kişiselleştirmek ve Konica Minolta Hizmetlerini kullanımınıza göre öneriler oluşturmak amaçları ile işlemekteyiz.
İşlem Desteği Verilmesi Amacı ile; İşlemlerin ve ürünlerimiz veya hizmetlerimiz ile ilgili siparişlerin tamamlanması, hesabınızın yönetimi, ödemelerin işlenmesi, nakliyelerin ve teslimatların düzenlenmesi, onarım ve iade işlemlerinin kolaylaştırılması amaçları ile işlenir ve iletişim sağlanır.
Ürün Desteği Ve İyileştirmesi Amacı İle; Garanti desteği ve zamanında sunulan ürün yazılımı ve yazılım güncelleştirmeleri, aygıtın veya hizmetin sürekli çalışmasına yönelik uyarılar da dahil olmak üzere ürünlerimizin, çözümlerimizin, hizmetlerimizin ve desteğimizin performansını ve işleyişini iyileştirme amaçları ile verilerini işleriz.
Daha fazla bilgi için lütfen Konica Minolta Hizmetlerini Kullanımınız Hakkında Otomatik Olarak Toplanan Bilgiler bölümüne bakın.
İletişimin Sağlanması ve İdari Amaçlar İle; Sizinle Konica Minolta Hizmetleri hakkında bilgiler vermek için iletişim kurarız, bununla beraber sorularınıza veya taleplerinize yanıt vermek, hizmet tamamlanmasıyla veya garantiyle ilgili iletişimler, güvenlik amaçlı geri çağırma bildirimleri, kanunen gerekli iletişimler gibi nedenler dolayısıyla verileriniz işlenmektedir.
Güvenlik Amacı ile; Web sitelerimizin, ürünlerimizin, özelliklerimizin ve hizmetlerimizin bütünlüğünü ve güvenliğini sağlamak ve güvenlik tehditlerini, sahtecilik faaliyetlerini veya bilgilerinizi tehlikeye atabilecek diğer suç veya kötü amaçlı faaliyetleri önlemek amaçları ile verilerinizi işlemekteyiz. Bizimle etkileşim kurduğunuzda kişisel verilerinize erişim izni vermeden önce parola ve kullanıcı kimliği istenmesi gibi kimliğinizin doğrulamasına ilişkin makul önlemler de alırız. Ayrıca tesislerimizi korumak amacıyla CCTV (Kapalı Devre Kamera Sistemi) gibi ek güvenlik önlemleri de alabiliriz.
İş Faaliyetleri Amaçları İle; Kimliğinizin doğrulanması, kredi başvurusunda bulunuyorsanız kredi kararlarını verme, iş araştırması ve analitiklerinin gerçekleştirilmesi, kurumsal raporlama ve yönetim, personel eğitimi ve kalite güvence uygulamaları (müşteri destek hizmetlerimize gelen çağrıların izlenmesini veya kaydedilmesini de içerebilir) dahil olmak üzere olağan iş faaliyetlerinin yürütülmesi amacı ile verileriniz işlenmektedir.
Araştırma Ve Yenilik Amaçları İle; Araştırma ve geliştirme araçlarını kullanarak ve veri analizi etkinliklerini bir araya getirerek yeni ürünler, özellikler ve hizmetler geliştirmek amacı ile verileriniz işlenmektedir.
Reklam; Konica Minolta Hizmetleri ve diğer seçili iş ortağı web siteleri hakkında (Gizlilik Tercihleriniz uyarınca) kişiselleştirilmiş tanıtım teklifleri sunarız (örneğin, Konica Minolta sitesinde görüntülediğiniz bir ürüne ilişkin bir iş ortağı sitesinde reklam görebilirsiniz). Ayrıca ilginizi çekebilecek reklamları sunmak amacıyla bazı bilgilerinizi seçili iş ortakları, pazarlama hizmeti sağlayıcıları ve dijital pazarlama ağlarıyla paylaşabiliriz. Daha fazla bilgi almak için bkz. Çerez Kullanımı.
Yasalara Uygunluk; Hizmetlerimizi ve ürünlerimizi uygun şekilde işletmek, kendimizi, kullanıcılarımızı ve müşterilerimizi korumak ve her türlü müşteri anlaşmazlığını çözüme kavuşturmak için geçerli yasalara, yönetmeliklere, mahkeme emirlerine, hükümet ve emniyet yetkililerinin taleplerine cevap vermek amaçları ile verileriniz işlenmektedir.
Yukarıda belirtilen amaçlara ek olarak; Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini gibi amaçlar dahilinde de kişisel verileriniz işlenmektedir.

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz yukarıda belirtilen amaçlarla, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun ve Kanun’un 5. maddesinde belirtilen kanunlarda öngörülmesi, fiili imkansızlık, veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğü, sözleşmenin kurulması ve ifası, veri sorumlusu olarak meşru menfaatimiz, hakkın tesisi, kullanılması ve korunması, alenileştirme ve açık rıza ile otomatik veya otomatik olmayan yollarla şirketimiz ve şirketimiz adına hizmet veren sağlayıcılarca her türlü hizmet noktalarından doğrudan etkileşimlerle, bize ulaştığınız iletişim kanalları ile ( telefon, mail, faks, sosyal medya, çağrı merkezi, web, anket, abone işlemleri vb.), Otomatik teknolojiler veya etkileşimler ile (bkz. Çerez Politikası), üçüncü taraflar veya halka açık kaynaklar vasıtasıyla (distribütörlerimiz ve satıcılarımız dahil ürünlerin ve servislerin sağlanmasına yardım eden çeşitli üçüncü taraflardan), resmi kurumlardan, uygulamalarımızdan ve destek hizmetleri alınan iş ortaklarından, kapalı devre kayıt sistemlerinden toplanmaktadır.
Bununla beraber, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Vergi Mevzuatlarındaki yükümlülükler ve diğer ilişkili sair mevzuatlar gereğince kişisel verileriniz, hizmetin yürütümü, faaliyetlerimizle ilgili hizmetlerin verilebilmesi ve devamlılığı, sözleşme kapsamındaki hizmetlerin kaliteli ve doğru olarak sunumu ve hizmet kalitesinin ölçülmesi ve artırılması, tüketim ve kullanım alışkanlıklarınızın tespiti ve iyileştirilmesi, hizmetler hakkında bilgi verilebilmesi, duyuru ve uyarıların iletilmesi, bilgi araştırmaları, Şirketimizin stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, müşteri hizmetleri, planlama, istatistik, müşteri memnuniyeti çalışmaları, şirketimizin kamu kurumlarınca talep edilen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uygun olarak yürütülecek iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi amacıyla otomatik olan ya da olmayan yöntemlerle, veri işleme amacı geçerli olduğu sürece işlenebilecektir.

İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere Hangi Amaçlar ile Aktarılabileceği

Kişisel Verilerinizi gizli tutarız. Kişisel Verilerinizi başkalarına satmayız, kiralamayız veya onları takas etmeyiz. İzniniz olmadığı sürece, veri sunduğunuz noktalarda tanımladığımız veya hakim bir sözleşmede açıklanan şahıslar ile ilgisi olmayan şekillerde Kişisel Verilerinizi kullanmayız veya paylaşmayız.
Toplanan kişisel verileriniz, Aydınlatma Metninde belirtilen amaçlarla ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile Kanun ve ilgili mevzuat kapsamında aktarılmasını gerektiren sebeplere bağlı ve bu sebeplerle sınırlı olarak;
Ticari faaliyetlerimizin belirli unsurlarını bizim adımıza yönetmesi veya desteklemesi için hizmet sağlayıcılar veya İş ortakları tutarız. Bu hizmet sağlayıcılar veya iş ortakları, Almanya veya diğer global konumlarda bulunabilir ve kredi kartı işleme ve sahteciliğe karşı yönetim hizmetleri, müşteri desteği, bizim adımıza satış takibi, sipariş işleme, ürün teslimatı, içerik kişiselleştirme, reklam ve pazarlama faaliyetleri (dijital ve kişiselleştirilmiş reklamcılık dahil), BT hizmetleri, e-posta hizmet sağlayıcıları, veri barındırma, canlı yardım, borç tahsilatı ve Konica Minolta web sitelerinin yönetimi veya desteklenmesi gibi hizmetler sağlayabilir. Hizmet sağlayıcılarımız ve iş ortaklarımızın sözleşmeye bağlı olarak bizden aldıkları kişisel verileri korumaları gerekir ve kişisel verileri Konica Minolta tarafından belirtilenin dışında herhangi bir amaç için kullanmaları yasaktır.
Sizinle ilgili bilgileri reklam iş ortaklarına da (reklam ağları, reklam sunan şirketler ve onların kullanabileceği diğer hizmet sağlayıcıları dahil) aktarabiliriz, böylece söz konusu reklam teknolojisi sağlayıcılar aygıtlarınızı tanıyabilir ve ilgi alanına dayalı içerik ve reklamları size sunabilirler. Bu bilgiler arasında adınız, posta adresiniz, e-posta adresiniz, aygıt kimliğiniz veya şifrelenmiş formdaki diğer tanımlayıcılar bulunabilir. Sağlayıcılar bilgileri karma veya kimliksizleştirilmiş formda işleyebilir. Daha fazla bilgi için bkz. Çerez Kullanımı.
Kişisel verilerinizi uygun şekilde bildirimde bulunmak ve izin almak kaydıyla aşağıdakilerle de paylaşabiliriz: kredi referans ve sahtecilikle mücadele ajansları, borç tahsilat kurumları (tarafımızdaki ödenmemiş borçlar için), veya bizim aracılığımızla bir sigorta poliçesi satın aldıysanız sigorta sağlayıcılar ile.
Kişisel verileri diğer şirketlere sağlamayı tercih ederseniz, bu kişisel veriler söz konusu şirketlerin Konica Minolta politikalarından ve uygulamalarından farklılık gösterebilecek gizlilik politikalarına uygun olarak işlenir.
Stratejik nedenlerle veya iş nedenleriyle Konica Minolta’nın şirket satmaya, satın almaya, şirketleri birleştirmeye veya başka bir şekilde yeniden düzenlemeye karar verdiği durumlarda belirli şartlar ortaya çıkabilir. Bu tür işlemlerde kişisel verilerinizi olası veya gerçek alıcılara paylaşabilir veya aktarabiliriz ya da satıcılardan kişisel verilerinizi alabiliriz. Uygulamamız, bu işlem türlerinde kişisel verileriniz için uygun korumayı sağlamaktır.
Kişisel verilerinizi BT ve sistem yönetim servislerini sağlayan ve işleyenler olarak hareket eden servis tedarikçileri, ürünlerin ve servislerin tedarik, muhafaza, sigorta, teslim ve tamiri dahil sipariş sorgulama veya yerine getirmeye yardım eden iş ortakları ve servis tedarikçileri ile.
Kişisel verilerinizi, iyi niyet çerçevesinde aşağıda belirtilenler gibi bir yükümlülüğümüz olduğuna inandığımız zamanlarda da paylaşabiliriz: emniyet teşkilatlarının, düzenleyicilerin, mahkemelerin ve diğer resmi mercilerin, ulusal güvenlik veya diğer emniyet teşkilatı gereksinimlerinin karşılanması da dahil olmak üzere tam yetkili bilgi taleplerine yanıt vermek, tüm yasalara, yönetmeliklere, mahkeme celplerine veya emirlerine uymak, güvenlik tehditlerini, sahtecilik veya diğer suç veya kötü amaçlı faaliyetleri soruşturmak ve bunların önlenmesine yardımcı olmak, Konica Minolta’nın ve bağlı kuruluşlarının haklarını ve mülkiyetlerini uygulamak/korumak, veya Konica Minolta’nın çalışanlarının ve Konica Minolta mülkünde bulunan veya Konica Minolta mülkünü kullanan üçüncü tarafların haklarını veya kişisel güvenliğini geçerli yasalarca izin verildiği ölçüde ve geçerli yasaların gerekliliklerine uygun olarak korumak.
Kişisel verileri üçüncü taraflara satmıyoruz ve satmayacağız. Üçüncü tarafların Hizmetlerimiz aracılığıyla yukarıda açıklanan kişisel verileri toplamasına ve bu Gizlilik Bildirimi'nde açıklandığı şekilde kişisel verileri iş amacıyla üçüncü taraflarla paylaşmasına izin veririz, buna göre, zaman içinde ve kullanıcıların farklı siteler, hizmetler ve cihazlar arasında zaman içinde ve başka yerlerde ki çevrimiçi faaliyetlerine dayalı olarak hizmetlerimizde ve başka yerlerde reklam sağlamayla sınırlı olmamak üzere, Üçüncü tarafların bilgi uygulamaları bu Gizlilik Bildirimi kapsamında değildir.

Kişisel Verilerin Yurt Dışına Aktarılması

Global bir şirket olduğumuz için sağladığınız bilgiler, bu Gizlilik Bildirimi uyarınca ve aşağıdaki Uluslararası Gizlilik Programları temelinde dünya genelindeki Konica Minolta kuruluşlarına aktarılabilir ve bu kuruluşlar bu bilgilere erişebilir.
Yurt dışına aktarımda önemli unsur yeterli düzeyde koruma sağlanıyor olmasıdır eğer yeterli düzeyde koruma sağlanmıyorsa, Avrupa Komisyonu'na göre yeterli düzeyde koruma sağlayan ülkeler tercih edilir, bununla beraber kullanılan depolama ve transfer teknolojileri sebebi ile veriler yurt dışına aktarım kapsamında değerlendirilmektedir.
Kişisel verilerinizi ana şirketimiz Almanya’daki Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH ve verilerinizin Avrupa Ekonomik Alanı (EEA) dışına aktarılmasına dahil olacak olan ona ait bağlı şirketler ve iştirakler ile (“Konica Minolta Şirketler Grubu”) paylaşırız. Üçüncü taraflarımızın bazılarının merkezi EEA dışındadır. Kişisel verilerinizin EEA dışında işlenmesinin hukuka uygun olarak gerçekleştirileceğini ve verilerinize GDPR’ye göre yeterli koruma sağlanacağını güvence altına alıyoruz.

Çocukların Veri Gizliliği 

Konica Minolta Hizmetleri kapsamında ebeveynlerinin veya yasal vasilerinin önceden onayı olmadan veya yürürlükteki yasada izinler dışında çocuklardan veri toplamaz (yerel yasalarca belirtildiği şekilde).

Kişisel Verilerinizi Kanunlar Gereği Açık Rızanız Olmaksızın İşleyebileceğimiz Durumlar

Kanunun 5. maddesi uyarınca açık rıza, Kanundaki kişisel veri işleme şartlarından biri olmakla birlikte veri işleme faaliyetine hukukilik kazandıran tek unsur değildir. Kanunda veri işleme faaliyeti için açık rıza dışında da şartlar öngörülmüştür. Buna göre, aşağıdaki şartlardan birinin varlığı halinde, ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın kişisel verilerinin işlenmesi mümkündür:
a) Kanunlarda açıkça öngörülmesi,
b) Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması,
c) Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
ç) Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
d) İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması,
e) Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
f) İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması.

Nasıl Koruyoruz?

Konica Minolta tarafından toplanan tüm kişisel verilerin güvenliği için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır. Bu çerçevede KVKK kurulu tarafından yayımlanmış Kişisel Veri Güvenliği Rehberi gerekliliklerine, ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği, ISO/IEC 27017 Bulut Hizmetleri Bilgi Güvenliği, ISO/IEC 27701 Gizlilik Bilgileri Yönetimi standartlarına, Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği GDPR uygun şekilde yetkisiz erişime, kötüye kullanıma, ifşaya veya değiştirilmesine karşı fiziksel, teknik, örgütsel ve yönetimsel önlemler alıyoruz.  

Kişisel Verilere İlişkin Haklarınız Nelerdir?

Kişisel verilerinize ilişkin olarak;
  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda sonuca itiraz etme ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.
  •  

Kişisel Verilere İlişkin Haklarınızı Nasıl
Kullanabilirsiniz?

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 13. Maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, 10 Mart 2018, 30356 Sayılı yayımlanmış “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” istinaden aşağıda ki yöntemler ve bilgiler ile gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru içeriğinde gerekli bilgiler;
1. Başvuru sahibinin, Ad, Soyad bilgisi.
2. Başvuru sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ise TC Kimlik Numarası eğer değil ise Uyruğu ile birlikte Pasaport numarası veya var ise Kimlik numarası.
3. Başvuru sahibinin, Tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi.
4. Başvuru sahibinin bildirime esas elektronik posta adresi, telefon veya faks.
5. Başvuru sahibinin, Talep konusu.
6. Başvuru sahibinin talep konusuna istinaden bilgi ve belgeler.
Başvuru Yöntemleri;
1. Başvuru sahibi, şahsen Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri A.Ş adresine «Başvuru Formu» doldurarak kapalı zarf ve zarfın üzerine «Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Gereği Bilgi Talebi» notu ile ilgili merkez lokasyonumuza elden tutanak ile teslimat yapabilir.
2. Başvuru sahibi, Noter aracılığı ile Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri AŞ adresine tebligat çekebilir fakat tebligat zarfı üzerine «Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Gereği Bilgi Talebi» notu ibaresi eklenmelidir.
3. 5070 Sayılı Elektronik imza kanununda tanımlı olan «Güvenli Elektronik İmza» ile başvuru sahibi şahsen şirketimiz Kayıtlı Elektronik Posta konicaminolta@hs03.kep.tr adresine konu kısmına «Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Gereği Bilgi Talebi» notu ile başvuru yapabilir.
Yukarıda belirtilen haklarınız ile ilgili başvuru formumuza buradan ulaşabilirsiniz.
Kişisel Verilerinizin İşlenmesine İlişkin
Talepleriniz Ne Kadar Sürede Cevaplanır?

Kişisel verilerinize ilişkin hak talepleriniz değerlendirilerek, bize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 (otuz) gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yoluyla gönderilir.

Gizlilik Bildirimimizde Değişiklikler

Gizlilik Bildirimimizi değiştirmemiz durumunda revize edilen bildirimi, güncelleştirilmiş revizyon tarihiyle birlikte burada yayınlarız. Gizlilik Bildirimimizde, gizlilik uygulamalarımızı önemli ölçüde değiştirecek önemli değişiklikler yapmamız durumunda değişiklikler geçerlilik kazanmadan önce sizi e-posta gönderme veya kurumsal web sitemizde ve/veya sosyal medya hesaplarında bir bildirim yayınlama gibi yollarla bilgilendirebiliriz.

2. ÇEREZ POLİTİKASI

https://www.konicaminolta.com.tr/tr-tr adresli internet sitesinin sahibi Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri A.Ş. tarafından sağlanan çevrimiçi mecralarımızı ziyaretleriniz sırasında kullanıcının kişiselleştirmesi için kullanıldığımız Çerezler bulunmaktadır. Çerezler, ağ tarayıcınız aracılığıyla web sunucu tarafından bilgisayarınıza gönderilen küçük veri parçalarıdır. Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.
İşbu Çerez Aydınlatma metninin amacı, tarafımızca işletilmekte olan https://www.konicaminolta.com.tr/tr-tr internet sitesinin (“Site”) işletilmesi sırasında Site kullanıcıları/ziyaretçileri (“Veri Sahibi”) tarafından çerezlerin kullanımı sırasında elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizlere bilgi vermektir. İşbu metinde sitemizde hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamak istiyoruz.
Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri A.Ş. olarak, sitemizde kullandığımız çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilirsiniz. Dolayısıyla iş bu aydınlatma metninin hükümlerini dilediğimiz zaman değiştirme hakkını saklı tutarız. Güncel Aydınlatma metni üzerinde gerçekleştirilmiş olan her türlü değişiklik sitede veya herhangi bir kamuya açık mecrada yayınlanmakla birlikte yürürlük kazanacaktır. Son güncelleme tarihini metnin başında bulabilirsiniz.
Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri A.Ş. olarak sitemizde kullanılan çerezlerin isimleri ve amaçları başlıca şunlardır:

Gerekli Çerezler

Bu teknolojilerin web sitesinin temel işlevselliğini etkinleştirmek için gerekli olması gerekir.

Microsoft Azure
Bu bir Bulut Bilişim Hizmetidir.
İşleme şirketi
Microsoft Ireland Operations Limited
One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18 D18 P521, Ireland
Veri Amaçları
  • İşlevsellik
  • Optimizasyon
Kullanılan Teknolojiler
  • Log dosyaları
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
  • IP adresi
  • Ziyaretin tarihi ve saati
  • User agent
  • Başvuran URL
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. a GDPR
İşleme Yeri
Avrupa Birliği
Saklama Süresi
Veriler, artık işleme amaçları için gerekli olmadıklarında silinir.
Veri Alıcıları
  • Microsoft Ireland Operations Limited
  • Microsoft Corporation
Üçüncü Ülkelere Transfer
Amerika Birleşik Devletleri
İşleme Şirketinin Veri Koruma Görevlisi
İşlemeyi yapan şirketin veri koruma görevlisinin e-posta adresini aşağıda bulabilirsiniz.
https://aka.ms/privacyresponse
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

gstatic.com
Bu, bant genişliği kullanımını azaltmak ve son kullanıcının ağ performansını artırmak amacıyla Google tarafından statik içeriği farklı bir alan adına boşaltmak için kullanılan bir alandır.
İşleme şirketi
Alphabet Inc.
1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043-1351, United States of America
Veri Amaçları
  • Bant genişliği kullanımını azaltma
  • Ağ performansını artırma
Kullanılan Teknolojiler
  • JavaScript
Veri Özellikleri
  • Resimler
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
  • Resimler
  • CSS
  • JavaScript kodu
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. f GDPR
İşleme Yeri
Amerika Birleşik Devletleri
Saklama Süresi
CSS varlıkları istekleri 1 gün, önbellek font dosyaları bir yıl önbelleğe alınır. Bazı bilgiler kullanıcı tarafından kaldırılana kadar saklanır, bazıları belirli bir süre sonra sona erer, bazıları ise kullanıcının Google Hesabı silinene kadar saklanır.
Veri Alıcıları
  • Alphabet Inc.
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Tüm etki alanlarında bu işlemciden vazgeçmek için buraya tıklayın https://safety.google/privacy/privacy-controls/
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/
Cookie Policy URL https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en

cloudfront.net
This is a content delivery network from Amazon.
İşleme şirketi
Amazon Europe Core S.à r.l. (Société à responsabilité limitée)
5 Rue Plaetis, L-2338, Luxembourg
Veri Amaçları
  • Content delivery
Kullanılan Teknolojiler
  • Cookies
Veri Özellikleri
  • IP Address
  • User Agent data
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
  • User agent data
  • IP Address
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. a GDPR
İşleme Yeri
European Union
Saklama Süresi
The data will be deleted as soon as they are no longer needed for the processing purposes.
Veri Alıcıları
  • Amazon Europe Core S.à r.l.
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın https://aws.amazon.com/privacy/
Cookie Policy URL https://aws.amazon.com/legal/cookies/
Google Maps
Bu bir web haritalama servisidir.
İşleme şirketi
Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland
Veri Amaçları
  • Haritalar görüntüleniyor
Kullanılan Teknolojiler
  • Cookies
Veri Özellikleri
  • Cookies
  • Kullanım verileri
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
  • IP adresi
  • Konum bilgisi
  • Kullanım verileri
  • Ziyaret tarihi ve saati
  • URL'ler
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. a GDPR
İşleme Yeri
Avrupa Birliği
Saklama Süresi
Veriler, artık işleme amaçları için gerekli olmadıklarında silinir.
Veri Alıcıları
  • Google Ireland Limited
  • Google LLC
  • Alphabet Inc
Üçüncü Ülkelere Transfer
Dünya çapında
İşleme Şirketinin Veri Koruma Görevlisi
İşlemeyi yapan şirketin veri koruma görevlisinin e-posta adresini aşağıda bulabilirsiniz.
https://support.google.com/policies/troubleshooter/7575787?hl=en
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Tüm etki alanlarında bu işlemciden vazgeçmek için buraya tıklayın https://safety.google/privacy/privacy-controls/
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/
Cookie Policy URL https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en

Google Webfonts
This is a collection of fonts for commercial and personal use.
İşleme şirketi
Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland
Veri Amaçları
  • Providing fonts
  • Analytics
Veri Özellikleri
  • Browser information (browser type, referring/exit pages, the files viewed on our site, operating system, date/time stamp, and/or clickstream data)
  • Usage Data (views, clicks)
  • cookie data
  • Google Accout information (if logged in)
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
  • CSS requests
  • IP address
  • Font file requests
  • Aggregated usage numbers
  • Referrer URL
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. a GDPR
İşleme Yeri
European Union
Saklama Süresi
The data will be deleted as soon as they are no longer needed for the processing purposes.
Veri Alıcıları
  • Alphabet Inc.
  • Google LLC
  • Google Ireland Limited
Üçüncü Ülkelere Transfer
Worldwide
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Tüm etki alanlarında bu işlemciden vazgeçmek için buraya tıklayın https://safety.google/privacy/privacy-controls/
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın https://policies.google.com/privacy?hl=en
Cookie Policy URL https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en
Usercentrics Consent Management Platform
Bu bir rıza yönetimi hizmetidir.
İşleme şirketi
Usercentrics GmbH
Sendlinger Str. 7, 80331 Munich, Germany
Veri Amaçları
  • Yasal yükümlülüklere uygunluk
  • Rıza depolama
Kullanılan Teknolojiler
  • Cookies
  • Local storage
Veri Özellikleri
  • "Evet" veya "Hayır" izni
  • Günlük dosyası verileri (IP (anonimleştirilmiş))
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
Web sayfasının istek URL'leri ve web sayfasının sayfa yolu Taglogger aracılığıyla toplanan verilerdir. Taglogger her zaman aktiftir ve hangi teknolojilerin aktif olduğunu izler. Kullanıcılar bu verilere yalnızca Taglogger Özelliği onlar için etkinleştirildiyse erişebilir. Veri iletimi için Özellik etkinleştirilmemiş olsa bile gerçekleşir.
  • Cihaz bilgisi
  • Tarayıcı bilgisi
  • Anonim IP adresi
  • Kaydolma ve katılmama verileri
  • Ziyaretin tarihi ve saati
  • Web sayfasının URL'lerini isteyin
  • Web sayfasının sayfa yolu
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. c GDPR
İşleme Yeri
Avrupa Birliği (İzin veritabanı Belçika'dadır)
Saklama Süresi
Rıza verileri (rıza ve rıza iptali verilir) üç yıl süreyle saklanacaktır. Veri aktarımı sözleşmenin feshi sonrasında gerçekleşir.
Veri Alıcıları
  • Usercentrics GmbH
İşleme Şirketinin Veri Koruma Görevlisi
İşlemeyi yapan şirketin veri koruma görevlisinin e-posta adresini aşağıda bulabilirsiniz.
datenschutz@usercentrics.com
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın https://usercentrics.com/privacy-policy/
Geçmiş
  • evet
22/06/20, 12:16
  • evet
22/06/20, 12:14
Fonksiyonel Çerezler
Bu teknolojiler, performansı ölçmek ve iyileştirmek için web sitesinin kullanımını analiz etmemizi sağlar.

Google Tag Manager
Bu, izleme ve analiz araçlarının uygulanmasında kullanılan JavaScript ve HTML etiketlerini yönetmek için bir etiket yönetim sistemidir.
İşleme şirketi
Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland
Veri Amaçları
  • Web sitesi etiketlerini yönetme
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
Hiçbir kişisel veri işlenmedi. Etiket Yöneticisi, çerez içermeyen bir etki alanıdır ve hiçbir kişisel veriyi kaydetmez. Ancak Google Etiket Yöneticisi, verileri kaydedebilecek diğer etiketleri de tetikleyebilir.
  • Veri toplanmadı
İşleme Yeri
Amerika Birleşik Devletleri
Saklama Süresi
Veriler, artık işleme amaçları için gerekli olmadıklarında silinir.
Veri Alıcıları
  • Alphabet Inc.
  • Google LLC
  • Google Ireland Limited
Üçüncü Ülkelere Transfer
Dünya çapında
İşleme Şirketinin Veri Koruma Görevlisi
İşlemeyi yapan şirketin veri koruma görevlisinin e-posta adresini aşağıda bulabilirsiniz.
https://support.google.com/policies/troubleshooter/7575787?hl=en
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Tüm etki alanlarında bu işlemciden vazgeçmek için buraya tıklayın https://safety.google/privacy/privacy-controls/
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın https://www.google.com/intl/de/tagmanager/faq.html
Cookie Policy URL https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html

Siteimprove
This is a software-as-a-service company that creates cloud-based tools and services for website governance.
İşleme şirketi
Siteimprove A/S
Sankt Annæ Plads 28, 1250 Copenhagen, Denmark
Veri Amaçları
  • Analytics
  • Marketing
Kullanılan Teknolojiler
  • Cookies
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
  • Use of online services
  • Content viewed
  • Anonymised IP address
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. a GDPR
İşleme Yeri
European Union
Saklama Süresi
The data will be deleted as soon as they are no longer needed for the processing purposes.
Veri Alıcıları
  • DocuSign
  • Zendesk
  • Hubspot
  • GoToWebinar / GoToMeeting
  • Totango
  • Academy Plus
Üçüncü Ülkelere Transfer
United States of America
İşleme Şirketinin Veri Koruma Görevlisi
İşlemeyi yapan şirketin veri koruma görevlisinin e-posta adresini aşağıda bulabilirsiniz.
privacy@siteimprove.com
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın https://siteimprove.com/en/privacy/privacy-policy/
Cookie Policy URL https://siteimprove.com/en/privacy/cookie-notice/
Google Translate
This is a translation service.
İşleme şirketi
Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland
Veri Amaçları
  • Providing Service
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
  • IP Address
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. a GDPR
İşleme Yeri
European Union
Saklama Süresi
The data will be deleted as soon as they are no longer needed for the processing purposes.
Veri Alıcıları
  • Google Ireland Limited
  • Google LLC
  • Alphabet Inc
Üçüncü Ülkelere Transfer
Worldwide
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın https://policies.google.com/privacy?fg=1&hl=en

Youtube Cookies (ytimg)
This is a video player service.
İşleme şirketi
Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland
Veri Amaçları
  • Targeting
  • Advertisement
Kullanılan Teknolojiler
  • Cookies
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
  • IP address
  • Referrer URL
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. a GDPR
İşleme Yeri
European Union
Saklama Süresi
The data will be deleted as soon as they are no longer needed for the processing purposes.
Veri Alıcıları
  • Alphabet Inc.
  • Google LLC
  • Google Ireland Limited
İşleme Şirketinin Veri Koruma Görevlisi
İşlemeyi yapan şirketin veri koruma görevlisinin e-posta adresini aşağıda bulabilirsiniz.
https://support.google.com/policies/troubleshooter/7575787?hl=en
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Tüm etki alanlarında bu işlemciden vazgeçmek için buraya tıklayın https://safety.google/privacy/privacy-controls/
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın https://policies.google.com/privacy?hl=en
Cookie Policy URL https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en

YouTube Video
Bu bir video oynatıcı servisidir.
İşleme şirketi
Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland
Veri Amaçları
  • Videolar görüntüleniyor
Kullanılan Teknolojiler
  • Cookies ("Gizlilik Geliştirilmiş Modu" etkin değilse)
Veri Özellikleri
  • yönlendiren
  • eğer siteyi daha önce ziyaret ettiyseniz,
  • Google Hesabınıza giriş yaptıysanız sizi tanımlayın
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
  • Yönlendirici URL
  • IP adresi
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. a GDPR
İşleme Yeri
Avrupa Birliği
Saklama Süresi
Veriler, artık işleme amaçları için gerekli olmadıklarında silinir.
Veri Alıcıları
  • Alphabet Inc.
  • Google LLC
  • Google Ireland Limited
Üçüncü Ülkelere Transfer
Dünya çapında
İşleme Şirketinin Veri Koruma Görevlisi
İşlemeyi yapan şirketin veri koruma görevlisinin e-posta adresini aşağıda bulabilirsiniz.
https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
Tüm etki alanlarında bu işlemciden vazgeçmek için buraya tıklayın https://safety.google/privacy/privacy-controls/
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın https://policies.google.com/privacy?hl=en
Cookie Policy URL https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en
Pazarlama Çerezleri
Bu teknolojiler, reklamverenler tarafından ilgi alanlarıyla alakalı reklamlar sunmak için kullanılır.

Google Analytics
Bu bir web analitik servisidir.
İşleme şirketi
Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland
Veri Amaçları
  • Analizler
Kullanılan Teknolojiler
  • Cookies
  • Piksel Etiketleri
Veri Özellikleri
  • IP adresi (anonimleştirilmiş)
  • Tarayıcı bilgileri (tarayıcı türü, yönlendirme / çıkış sayfaları, sitemizde görüntülenen dosyalar, işletim sistemi, tarih / saat damgası ve / veya tıklama akışı verileri)
  • Kullanım verileri (görünümler, tıklamalar)
Toplanan Veriler
Bu liste, bu hizmet tarafından veya bu hizmet aracılığıyla toplanan tüm (kişisel) verileri gösterir.
  • IP adresi
  • Ziyaretin tarihi ve saati
  • Kullanım verileri
  • Tıklama yolu
  • Uygulama güncellemeleri
  • Tarayıcı bilgileri
  • Cihaz bilgileri
  • JavaScript desteği
  • Ziyaret edilen sayfalar
  • Yönlendiren URL
  • İndirmeler
  • Flash versiyonu
  • Konum bilgisi
  • Satın alma etkinliği
  • Bileşen etkileşimleri
Yasal Dayanak
Aşağıda Art tarafından istenen kişisel verilerin işlenmesi için yasal dayanağı. 6 I 1 GDPR listelenmiştir.
  • Art. 6 para. 1 s. 1 lit. a GDPR
İşleme Yeri
Avrupa Birliği
Saklama Süresi
Saklama Süresi kaydedilen verilerin türüne bağlıdır. Her müşteri, Google Analytics'in verileri otomatik olarak silmeden önce ne kadar süre tutacağını seçebilir.
Veri Alıcıları
  • Alphabet Inc.
  • Google LLC
  • Google Ireland Limited
Üçüncü Ülkelere Transfer
Dünya çapında
İşleme Şirketinin Veri Koruma Görevlisi
İşlemeyi yapan şirketin veri koruma görevlisinin e-posta adresini aşağıda bulabilirsiniz.
https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form
Daha Fazla Bilgi ve Vazgeçme
https://safety.google/privacy/privacy-controls/
Tüm etki alanlarında bu işlemciden vazgeçmek için buraya tıklayın https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Veri işlemcisinin gizlilik politikasını okumak için buraya tıklayın https://policies.google.com/privacy?hl=en
Cookie Policy URL https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en


Çerezlere İlişkin Veri İşleme

KVK Kanunu’nun 5. ve 8. maddeleri uyarınca ve ilgili mevzuattaki istisnaların varlığı halinde kişisel verileriniz mevzuat uyarınca gerekli olan hallerde rızanız doğrultusunda, aksi hallerde rızanız alınmaksızın yukarıdaki amaçlar doğrultusunda işlenebilecektir. Konica Minolta Turkey İş Teknolojileri A.Ş. olarak, aydınlatma metni kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde tedarikçilerimizle, kanunen yetkili kamu kurumlarıyla paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.


Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

Ziyaretçiler / kullanıcılar, platformu görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı çerezleri devre dışı bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Genel olarak İnternet tarayıcıları çerezleri otomatik olarak kabul etmek için önceden tanımlanır. Tarayıcılar, çerezleri engellemek veya çerezler cihaza gönderildiğinde kullanıcıyı uyarlamak için ayarlanabilir. Çerezlerin yönetimi tarayıcılar arasında farklılık gösterebileceği için daha fazla bilgi edinmek için tarayıcınızın yardım menüsüne bakınız.
Aşağıdaki yöntemleri kullanarak çerezlere izin verme ve reddetme imkanını kullanabilirsiniz:
Google Chrome: Tarayıcınızın adres bölümünde yer alan, "kilit işaretini tıklayarak, "Çerezler” sekmesinden çerezlere izin verebilir veya engelleyebilirsiniz.
Internet Explorer: Tarayıcınızın sağ üst bölümünde yer alan “Araçlar” bölümünden güvenlik sekmesini tıklayarak “izin ver” veya “izin verme” şeklinde çerezleri yönetebilirsiniz.
Mozilla Firefox: Tarayıcınızın sağ üst köşesinde yer alan “menüyü aç” sekmesini tıklayınız. “Seçenekler” görselini tıklayarak “Gizlilik ve Güvenlik” butonunu kullanarak çerezleri yönetebilirsiniz.
Opera: Tarayıcınızın “Tercihler” bölümünde Gelişmişi seçerek “Çerezler” bölümünden çerez yönetimini yapabilirsiniz.
Safari: Telefonunuzun “Ayarlar” bölümünden “safari” sekmesini seçip, “Gizlilik ve Güvenlik” Bölümünden tüm çerez yönetiminizi yapabilirsiniz.
Yukarıdaki seçeneklerin yanı sıra; tüm çerezler hakkında bilgi sahibi olmak ve çerez yönetimi için: https://www.allaboutcookies.org, https://www.youronlinechoices.eu/ adreslerini ziyaret edebilirsiniz veya "Privacy Badger" uygulamasını kullanabilirsiniz (https://www.eff.org/tr/node/99095).
Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı ve mobil sitesini kullanmaya devam edebilirsiniz fakat web sitesinin, mobil uygulamanın ve mobil sitesinin tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.
İşlevsel ve Analitik Çerezler tercihlerinizi hatırlamak, internet sitesinin etkin şekilde kullanılması, sitenin kullanıcı isteklerine cevap verecek şekilde optimize edilmesi ve ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandığı hakkında verileri içerir. Niteliği gereği bu türdeki çerezler kullanıcı adı vb. kişisel bilgilerinizi içerebilir.
Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Platform’a erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekecektir. Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choices (http://www.youronlinechoices.com/tr/reklam-tercihleriniz) üzerinden yönetilebilir.
Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.